Ivica Vlašić

Dugogodišnji slavonskobrodski novinar karijeru je počeo 1998. godine kao radijski reporter i novinar u Informativnom programu Radio Slavonije – županijskog radija u Slavonskom Brodu, sve do 2000. godine kada iskustvo nastavlja još godinu dana na gradskom radiju – Radio Brodu. 

Godine 2001. zapošljava se kao novinar-dopisnik Jutarnjeg lista iz Slavonskog Broda za područje Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije, za koji je pisao narednih 8 godina. Svoju profesionalni put nastavlja kao novinar i urednik na Radio Slavoniji od 2004. do 2012. godine. Bio je jedan od prvih suradnika i pokretača novog tjednika, kasnije mjesečnika Brodski vjesnik u kojemu kao glavni urednik radi od 20012. do 2016. godine. Prije dolaska na SBTV radio je i kao novinar i stručni suradnik u marketingu PR agencije Proipsum, izdavača Poslovnog portala.

Diplomirao je na preddiplomskog studiju ekonomije – smjer menadžment na Veleučilištu u Slavonskom Brodu. Kroz karijeru posebno je razvio afinitet prema religijskim temama pa je tako njegovim dolaskom na SBTV pokrenuta i nova vjerska emisija Radosna vijest (nedjeljom u 12,30). Također, radi kao urednik i voditelj talk showa Pressing (četvrtkom u 20:30) te Dnevnika SBTV-a.