O nama

  U

  pravo izbor medija opredijeliti će vašu strategiju odnosa s istim, a da biste to mogli uspješno učiniti, potrebno ih je poznavati. Stoga, upoznajte se s našim medijem globalne prirode i prepustite se priči o našem snažnom djelovanju.

  Statusom televizije D2 regije, pokrivamo  Brodsko-posavsku županiju, Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku, te dio Bjelovarsko-bilogorske županije. Program kreiramo prema interesima  javnosti, aktualnoj tematici, te na taj način održavamo dinamiku vođenu globalnom tendencijom. Dopuštamo da gledatelji budu naš potencijal i temelj kroz informacije, a uzvraćamo uvijek ističući priču uz željeno rješenje. Kroz emisije prezentiramo obuhvatni dnevni pregled događanja u više termina. Svakodnevno Vam donosimo vijesti koje su obilježile dan uz teme pojedinih emisija koje su obrađene na način gostovanja u studiju. Dijelimo sadržaj tijekom 24 sata, orijentiranog u 3 osnovna pravca - neizbježno informiranje, poželjna zabava i vrhunski marketing.

   

  Marizabela Mijakić, direktorica

   

  Uz tim voditelja, različitih osobnosti, lica i vještina, prenosimo najnovije vijesti dana, te najavljujemo događaje za sutrašnji dan.

  Gledatelje D2 regije upoznajemo s važnim informacijama iz kulture, sporta, poljoprivrede, crne kronike, malih oglasa te s ostalim dnevnim, tjednim, mjesečnim i godišnjim zanimljivostima. Na rasporedu su emisije namijenjene gledateljima svih uzrasta, društvenih slojeva i obrazovanja. Obrađujemo i aktualne probleme društvenog, gospodarskog i političkog života, gledano kroz prizmu političkih odnosa te predrasuda današnjeg vremena. Podižemo svijest s emisijama kroz koje je naglasak na obradi različitih tema iz područja zdravstva, te kulture kao neizostavnog dijela života jednoga grada u odrazu socijalnog, ekonomskog i društvenog stanja u zajednici.

  Sportskim programom pratimo i informiramo javnost o svim gradskim i županijskim sportskim rezultatima i temama. Smatramo da je edukacija iznimno važan segment politike programa, prema tome sadržaje emisija prilagođavamo i prema životnim pričama iz poljoprivrede, prema praćenju života mladih uz dozu autentičnosti te dodatkom mozaično-zabavnog sadržaja. Opravdano je i uvođenje "glazbenog proizvoda" za sve one koje pokreće dobra glazba, kao i filmske emisije za sve znatiželjne na teme iz svijeta filma.

  Naši novinari okruženi su određenim kriterijima jer upravo informativni program predstavlja lice televizije sa sveprisutnim odlikama točnosti, pravednosti, iskrenosti i dinamike informiranja građana. Podupiremo razvoj Slavonskog Broda od A do Ž kroz unapređenje kulture, kvalitete života sredine u kojoj djelujemo, potpomaganju društvenih projekata te pomoći socijalno ugroženim skupinama. Populariziramo, potičemo, sudjelujemo i promoviramo aktualna zbivanja kroz poduzetničke ideje, projekte i akcije, posebice humanitarne čiji smo član godinama unazad. Pozivamo sve slavonsko-brodske gledatelje na otvorenost, suradnju, komunikaciju, zalaganje, a sve u svrhu održavanja i podizanja društva za bar jednu stepenicu više.

  Kroz prepoznatljiv stil Vaše i naše Slavonsko-brodske televizije dokazujemo korisnost i prisutnost  našeg tima uz brzo dostupne informacije. Posao nazivamo kreativnom obvezom i svakodnevnim izazovom kojeg s ponosom i strašću izvršavamo!

  Sreća  ljudima pomogne nekada – nama rad uvijek.

  Vaša SBTV!