REGIJA AKTUALNO - Regija aktualno je informativna emisija namijenjena gledateljima D2 regije (Požeško-slavonska županija, Virovitičko-podravska županija, Bjelovarsko-bilogorska županija i Brodsko-posavska županija), koja svakodnevno donosi najaktualnije i najnovije informacije.

Angažiranost svih novinara i snimatelja oko praćenja dnevnih događaja, koji se u regiji, ovisno o važnosti, prezentiraju u trajanju do dvije minute. Regija aktualno emitira se svakodnevno, a podijeljena je kao i sve inforamtivne emisije u tri cjeline. Prva obuhvaća informativni dio koji sadrži najmanje pet vijesti iz političkog, gospodarskog i kulturnog života gradova i županija koje D2 regija obuhvaća. Druga cjelina je sport s jednom do dvije najsvježije regionalne sportske vijesti, a treća cjelina je vremenska i biometereološka prognoza te stanje na cestama.

Cilj emisije je informirati gledatelje s područja D2 regije s događanjima u njihovoj ili susjednim županijama, a koje su od zajedničkog interesa za Slavoniju. Budući je riječ o prostorno velikom području, vijesti i dnevni ritam događanja podrazumijevaju i odlaske na terene na spomenute županije (Požeško-slavonska županija, Virovitičko-podravska županija i Bjelovarsko-bilogorska županija) kao i praćenje vijesti s našeg (Brodsko-posavskog) područja.