Zabavni program

Baj Matini divani

Svake nedjelju u emisiji Nedjeljom zajedno očekuju Vas nove priče Mate Baboselca i njegovih gostiju.

Lipa moja Slavonija

Lipa moja Slavonija popularizira izvorni slavonski dijalekt potičući time raznolikost i bogatstvo govora i narječja slavonskog kraja i narodnih običaja.

Veliko platno

Od kako je Slavonski Brod dobio kino ova emisija ima još više smisla.

Svakodnevno

SVAKODNEVNO je emisija koja se emitira svaki radni dan u trajanju od 60 minuta a koja obrađuje najaktualnije teme vezane uz dnevna događanja.

Sport Plus

SPORT PLUS - je prva emisija od svih tjednih koja je emitirana u programu SBTV-a, a premijerna je bila 5. srpnja 2004. godine.

Nedjeljom zajedno

NEDJELJOM ZAJEDNO je jedna od emisija koje se na SBTV-u prikazuju od samog početka. Prva emisija emitirana je 31. listopada 2004.

Ja sam budućnost

JA SAM BUDUĆNOST - Reportažna emisija Slavonskobrodske televizije "Ja sam budućnost", prije svega edukativnog, ali i autentičnog karaktera, osmišljena je kako bi pratila život djece i mladih, i to kroz TV priloge koji se zbog potrebe emisije snimaju na terenima u Slavonskom Brodu, odnosno na razini cijele Brodsko-posavske županije.

Glazbena arena

"Glazbena Arena" je glazbena emisija Slavonskobrodske televizije koja se bavi isključivo domaćom diskografijom.

Decibel

"Decibel" je prvi glazbeni proizvod Slavonskobrodske televizije, koji se emitira od 2004. godine, a namijenjena je svima koji vole dobru glazbu.

Brod kulture

BROD KULTURE - Kultura je neizostavni dio života jednog grada, a kulturni događaji smatraju se ogledalom socijalnog, ekonomskog i društvenog stanja u zajednici.