Vanjska produkcija

  Argumenti

  Svako jutro od ponedjeljka do četvrtk četvero urednika i voditelja Hrvatskog katoličkog radija Tanja Popec, Diana Tikvić, Katarina Varenica i Vlatko Ojvan te novinar Glasa Koncila Ivan Tašev s gostima analiziraju relevantne društveno političke, gospodarske i vjerske teme te ih obrađuju na  informativan, kritičan, edukativan i zanimljiv način.

  • Vrijeme prikazivanja: Od ponedjeljka do četvrtka u 16:30, repriza od utorka do petka u 11:00 sati

  Europa u fokusu

  Emisija analizira političke i društvene pojave u Europi i Njemačkoj.

  Informativna emisija emitira izvještaje i reportaže, uvijek sa najzanimljivijim temama iz televizijske produkcije Deutsche Welle i drugih njemačkih javnih servisa.

  • Vrijeme prikazivanja: Srijedom u 19:10
  • Voditeljica: Dunja Dragojević
  • Urednici: Rudiger Rossig i Katharina Kroll

  Kultura 21

  Otkrijete europsku kulturu u emisiji Kultura 21 Deutsche Wellea. Njemačka postaje nezaobilazna stanica na kreativnoj sceni u 21. stoljeću i svijet gleda što se stvara u Berlinu i diljem Njemačke.

  • Vrijeme prikazivanja: Petkom u 16:30, repriza u subotom u 12:30

  U dobroj formi

  U dobroj formi tjedna je emisija o zdravlju u produkciji Deutsche Wellea koja pokriva sva područja zdravstvene brige, koje su novosti u medicinski tretmanima, alternativnoj medicini, wellnessu i fitnessu kao i u prehrani te kozmetici. U studiju kroz razgovor s gostima doznaju se najnovije informacije iz područja zdravstva.

  • Vrijeme prikazivanja: Subotom u 18:30, repriza u četvrtak u 19:10

  REV

  Emisija o automobilizmu i mobilnosti Deutsche Wellea koja donosi nova razmišljanja i tehnologije koje revolucionariziraju naše automobile, naše živote i naš način života. Rev ne želi samo znati koliko brzo možemo doći od točke A do točke B, nego i kako će taj put izgledati. 

  • Vrijeme prikazivanja: Nedjeljom u 14:20, repriza u četvrtak u 14:00

  Sport nedjeljom

  U emisiji sudjeluju poznate osobe iz svijeta sporta, ali i sportaši koji nemaju prilike predstaviti svoja dostignuća i uspjehe drugdje.

  Obuhvaćamo skoro sve sportove, no naglasak je naravno na našim najznačajnijim hrvatskim klubovima i savezima, posebno radu i djelovanju naših najjačih sportskih predstavnika GNK DINAMO, HNK Hajduk, NK Rijeka, NK Osijek, KK CIBONA,KK Split, KK Zadar, KK Cedevita, KK Zagreb, HAVK MLADOST, VK Primorje, PK Jug, RK ZAGREB C.O...

  • Vrijeme prikazivanja: Nedjeljom u 20:30 sati, repriza ponedjeljkom u 10:00 sati
  • Urednik: Ante Breko 
  • Voditelji: Ante Breko i Marija Bjelivuk

  Istinom do gola

  Kad Zdravko Reić, hrvatski novinarski bard, dovede u studio gosta, onda u sat vremena doznate ne samo ono što vi niste znali, nego i ono što ni sam gost nije znao. Istinom do gola je talk-show koji vas sat vremena drži uz ekrane.

  • Vrijeme prikazivanja: Nedjeljom u 13:30 sati, repriza utorkom u 15:00 sati

  Rotor

  Tjedna emisija koja nas kroz 45 minuta vodi u svijet oktanskih i ekstremnih sportova kroz reportaže s domaćih i međunarodnih natjecanja i manifestacija.

  • Vrijeme prikazivanja: Petkom u 21:00 sati, repriza subotom u 17:00 sati 

  Slavonsko veselje

  Zabavna emisija koja se emitira uživo u suradnji s Slavonskom televizijom. U svakoj emisiji svira uživo benda a gledatelji mogu sudjelovati kroz svoje želje i pozdrave.

  • Vrijeme prikazivanja: Subotom u 20:30
  • Voditeljica: Cecilija Rudić

  Novi milenij

  Emisija Novi milenij bavi se novim tehnologijama, a sadržajem prati najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikaciju, računala, hardware i software.

  Posjetite i internetsku stranicu emisije: www.novimilenij.eu

  • Vrijeme prikazivanja: Subotom u 13:00, petkom u 13:00
  • Urednik: Božidar Žitnik
  • Voditelj: Lana Landeka

  Lifestyle TV

  Tijekom 45 minuta mozaični TV magazin Lifestyle TV! pokušava svojim gledateljima proširiti životne horizonte i informira ih o najnovijim trendovima svijeta mode, ljepote, zdravlja i lifestyle-a (turizma, interijera i kulinarstva).

  Između mnoštva zanimljivih, zabavnih i informativnih rubrika koje za gledatelje priprema naša TV ekipa, u emisiji se svakoga tjedna predstavljaju i nova lica hrvatske modne scene, a Zinka Jurić, uz prezentersku ulogu u emisiji, razgovara sa eminentnim imenima svjetske i hrvatske modne, showbizz i lifestyle scene.

  • Vrijeme prikazivanja: Nedjeljom u 22:30 sati, repriza subotom u 22:30
  • Urednik: Denis Babić
  • Voditeljica: Branka Prišlić

  Pobjednici

  Samostalna Republika Hrvatska nastala je zahvaljujući obrani u Domovinskom ratu. Unatoč tomu što je prošlo 27 godina, premalo je zabilježeno o Domovinskom ratu, o stradanjima i pobjedama. Osim dokumentacijske građe, svakako su vrijedna svjedočenja izravnih sudionika Domovinskoga rata, posebno hrvatskih branitelja. S više od tisuću svjedočanstva u 38 epizoda autor Nenad Šestić priredio je dokumentarni serijal o Domovinskom ratu pod nazivom »Pobjednici«.

  • Vrijeme prikazivanja: Nedjeljom u 15:15 sati, repriza petkom u 19:10 sati 

  Premijera

  Riječ je o kratkom TV formatu u sklopu kojeg želimo premijerno emitirati nove video uratke hrvatskih glazbenika. Cilj ovog atraktivnog TV formata je dodatna promocija hrvatskih autora, glazbenika, izvođača, producenata i redatelja, odnosno glazbe u cijelosti te omogućavanje efikasnije dostupnosti hrvatske glazbe televizijskim medijima, pa time i široj javnosti. Emisija ima jednostavan, suvremen koncept, a sastoji se od pozdrava glazbenika, videospota te uvodne i odjavne špice. Novi format je besplatan za glazbenike, ali i za televizijske medije. Produkciju emisije potpisuje Unison Pro.

  • Vrijeme prikazivanja: Od ponedjeljka do petka u 22:30