Informativni program SBTV-a

Život jednakih

ŽIVOT JEDNAKIH - dvotjedna emisija specijalizirana za informiranje o svim segmentima života osoba s invaliditetom.

Radosna vijest

RADOSNA VIJEST - tjedna vjerska emisija urednika i voditelja Ivice Vlašića.

Vijesti

VIJESTI U 12.30 - Prva informativna emisija tijekom dana. U vijestima u 12.30 donosimo dio informacija koje su obilježile prethodni dan kao i najznačajnije vijesti koje su obilježile taj dan kad se emitiraju.

SB Info

SB INFO - prva je emisija s kojom je započeo eksperimentalni program Slavonskobrodske televizije.

Regija aktualno

REGIJA AKTUALNO - Regija aktualno je informativna emisija namijenjena gledateljima D2 regije (Požeško-slavonska županija, Virovitičko-podravska županija, Bjelovarsko-bilogorska županija i Brodsko-posavska županija), koja svakodnevno donosi najaktualnije i najnovije informacije.

Dnevnik

DNEVNIK - Emitiran u dva termina dnevno, 20:00 i 22:00 sata, Dnevnik Slavonskobrodske televizije je središnja informativna emisija, koja gledateljima svakodnevno donosi najaktualnije i najnovije informacije.

Život i zemlja

ŽIVOT I ZEMLJA - Emisija je namijenjena selu i poljoprivredi te problemima poljoprivrednih proizvođača. Emisija je jako gledana jer donosi uvijek aktualne teme i razgovore s uglednim poljoprivrednim stručnjacima.

Pressing

PRESSING - Tjedna informativna emisija koja obrađuje političko-gospodarsku tematiku.

Klopka

KLOPKA - Emisija u 75 minuta obrađuje aktualne probleme društvenog, gospodarskog i političkog života, gledano kroz prizmu političkih odnosa te predrasuda današnjeg vremena.