KUGLAČI ZANATLIJE POMLAĐENI U NOVU SEZONU

Utorak, 27 Kolovoz 2013

Pred kuglačima Zanatlije je sedma uzastopna prvoligaška sezona u kojoj će se Brođani grčevito s pomlađenom ekipom boriti za ostanak.

Podsjetimo da su Zanatlije u prošlogodišnjem prvenstvu završile na vrlo solidnom 8. mjestu s 19 bodova te da je iza njih bila jako dobra sezona. Međutim, ovog ljeta klub su napustila 4 najbolja igrača, Željko Miličević koji je pristupio zagrebačkom Medveščaku, Marinko Matić koji je otišao u novog prvoligaša Fortunu iz Đakova te Dario Domnjak i Ivan Pušić koji su prešli u Osijek koji se u prošloj sezoni zvao Konikom.

Od novih igrača je iz Donjih Andrijevaca stigao Vinkovčanin Dubravko Glavaš koji je prije nekoliko godina bio članom Zanatlije. Od novih je još došao samo Robert Marić koji je bio u susjednom četvrtoligašu Brodu. Tako će uz Glavaša i Marića te trenera Ćosića koji će morati više igrati u ekipi još biti od prošlogodišnjih igrača kapetan Ivan Duspara, Siniša Čalić, Damir Lavrić, Kristijan Puškarić, predsjednik Branko Magaš te mlade snage Kristijan i Tomislav Pemper.

Uz braću Pemper u prvoj ekipi su i 3 sasvim mlada igrača koji su ponikli u Školi kuglanja Zanatlije, a to su Mihael Grivičić, Đuro Baričić i Arijan Rukavina. Novo prvenstvo Prve lige kuglači Zanatlije otvaraju 7. rujna s domaćom utakmicom protiv Medveščaka.